ANP XTRA
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP XTRA

Zo bestrijd je online pestkoppen

Veel ouders denken te weten wat hun kind online beleeft. Niet dus, merkt Sharien van Arendonk. Ze geeft workshops over online pesten, ook tijdens de Week tegen Pesten die maandag begint. 

7 reacties

 • Jacques Lange

  2 maanden geleden
  Minderjarigen hebben niets op sociale media zoals die nu ingericht is te zoeken. Het is anoniem wat pesten wel heel gemakkelijk maakt!
 • R Jansen

  2 maanden geleden
  @Kok: Het probleem is de opvoeding.. Als je bij elk auto ongeluk de auto (of het merk) de schuld geeft zal de bestuurder het nooit leren.
 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Triest dat Angélique Broekman ons land heeft verlaten. Nog erger dat de bedreiger niet een gevangenisstraf kreeg idd. Dan leren ze eindelijk waar ze mee bezig zijn.
 • Marco S. Zelf

  2 maanden geleden
  Pesten is een deel van je opvoeding. Je huid wordt er dikker van. Ja, het kan verschrikkelijk pijn doen. Ik denk dat we dat allemaal wel herkennen. De oplossing is meer aandacht voor je kinderen, betere controle en vooral: stoppen met (a)sociale media. Als je ziet wat er op diverse platforms geschreven en getoond wordt, dan wordt het echt tijd om die media de rug toe te keren want ook bij klachten doen zij weinig tot niets.
 • Kok

  2 maanden geleden
  Het probleem is social media, diegene die pest laat je verdwijnen