Google
Volledig scherm
© Google

Zou jij Google in de slaapkamer laten meekijken?

Je slaap bijhouden zonder dat je een gekke matras of wearable hoeft aan te schaffen: het is precies wat Google belooft met zijn nieuwe Nest Hub. Maar hoe goed werkt die slaaptracking nu echt?

14 reacties

 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  Ja hoor, kom maar gezellig kijken. Gebeurt al jaaaren niks hier hahaha. Dus wordt net zo'n lange nacht voor Google als bij @christopherleenders. Julia van Damme (single)
 • P de Baas

  2 maanden geleden
  Ben teveel op mijn privacy gesteld, dus mijn antwoord is een duidelijk nee!
 • van Bergen

  2 maanden geleden
  Ach, het aloude credo : Eérst je markt creëren (met allerlei blabla), dan je rotzooi verkopen. Het gaat hier iets gesofisticeerder, maar het principe is hetzelfde. Veel plezier ermee . . !
 • L Koenraad

  2 maanden geleden
  Geen denken aan, en dit nog los van het feit dat ik al die slimme apparatuur sowieso al niet heb (speaker phone of andere smart dingen). Ik slaap mijn hele leven al zonder controle en mocht ik te kort slapen merk ik dat wel door vermoeidheid en ga ik een tijdje wat vroeger onder de wol. Zo simpel is het. L.Koenraad
 • Christopher ( Canada)

  2 maanden geleden
  Nu naar 44 jaar getrouwd te zijn gebuurd er niet veel meer in mij slaapkamer . Zo als je wilt mee kijken ga je gang. maar het word wel een Heeeelle lange nacht voor je :)