Volledig scherm
© ANP

Zuigen, soppen, koken en strijken: vind hier de beste Black Friday-deals voor in huis

Het is Black Friday, een commerciële feestdag waarin de meeste webwinkels met aanbiedingen smijten. Maar het gebeurt ook dat webwinkels de boel oplichten. Ze maken de prijzen eerst hoger, om ze vlak voor Black Friday te verlagen. Deze site helpt met de prijsvergelijker, onderaan dit artikel, waarin de prijzen vergeleken worden met die van twee weken geleden. In dit artikel: producten voor thuis.

De deals in dit artikel worden elk kwartier geüpdatet waardoor de beste deals meteen zichtbaar zijn. Daarnaast kun je de prijzen vergelijken met de prijs van een week geleden. Hierdoor wordt duidelijk of er sprake is van échte aanbieding.

Op basis van (historische) data uit onze prijsvergelijker vind je in dit artikel een overzicht van aanbiedingen waarbij de prijs minstens 12,5 procent lager is dan de laagste prijs vorige week. Sterker nog: we doen zélf een check of producten de afgelopen drie maanden niet toevallig voor het aanbiedingsbedrag (of minder) verkrijgbaar zijn geweest. Zo zorg je ervoor dat je snel de échte aanbiedingen kunt vinden. 

Onderstaande prijzen worden elk kwartier geüpdatet, waardoor je geen enkele deal mist. Vind je nu geen aanbieding, kom dan later terug. Onderaan het product ziet u het verschil met de prijs van een week geleden. Op zoek naar iets anders? Klik dan hier

  1. Voor miljoenen gedupeerde beleggers eisen dat Canada ‘overleden’ cryptobankier opgraaft

    Voor miljoenen gedupeerde beleggers eisen dat Canada ‘overleden’ cryptoban­kier opgraaft

    In december vorig jaar overleed de directeur en oprichter van het Canadese beleggingsbedrijfje QuadrigaCX, Gerald Cotton, tijdens een huwelijksreis in India. Althans, dat is de lezing van zijn weduwe Jennifer Robertson. Aan haar verhaal wordt door voormalig klanten van Cotton flink getwijfeld. Waarom? Omdat zijn dood op zijn minst bedenkelijk is. 190 miljoen in cryptomunten belegde Canadese dollars bleken spoorloos na Cottons overlijden.

Poll

Disney+ abonnee geworden?

  • Ja, hoe meer streaming hoe beter! (10%)
  • Ja, tijdelijk in elk geval (13%)
  • Nee, ik hou het bij Netflix (47%)
  • Nee, ik doe niet aan streaming (29%)
6089 stemmen