Sloane Stephens
Volledig scherm
Sloane Stephens © Getty Images

Bertens ziet opnieuw concurrent in Neurenberg wegvallen

Sloane Stephens is al in de eerste ronde van het graveltoernooi van Neurenberg uitgeschakeld. De Amerikaanse, de nummer één van de plaatsingslijst, verloor in de eerste ronde van Joelia Poetintseva. De Kazachse versloeg Stephens in drie sets: 5-7 6-4 7-6 (3).

 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?
 2. Deze drie Nederlanders maken na de eerste kwalificatieronde nog kans op Roland Garros

  Deze drie Nederlan­ders maken na de eerste kwalifica­tie­ron­de nog kans op Roland Garros

  Het belangrijkste tennistoernooi op gravel staat voor de deur. Roland Garros, de Franse Open, start officieel op zondag 28 mei. En voor het eerst in bijna 20 jaar is dat zonder gravelkoning Rafael Nadal. Maar voordat het hoofdtoernooi begint zijn er nog drie Nederlanders die een poging gaan wagen voor deelname daaraan via het kwalificatietoernooi. Drie anderen stranden al eerder in de kwalificaties. Dit zijn ze op een rijtje!