EPA
Volledig scherm
© EPA

Botic van de Zandschulp naar kwartfinales in Stockholm

Botic van de Zandschulp is op het ATP-toernooi van Stockholm doorgedrongen tot de kwartfinales. De beste Nederlandse tennisser van dit moment, de mondiale nummer 61, was de Hongaar Marton Fucsovics in drie sets de baas: 7-6 (3) 3-6 7-5.

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. Volgend probleem dient zich aan voor Novak Djokovic: wellicht alleen gevaccineerden op Roland Garros
  171

  Volgend probleem dient zich aan voor Novak Djokovic: wellicht alleen gevacci­neer­den op Roland Garros

  Het ziet ernaar uit dat tennisser Novak Djokovic ook problemen gaat krijgen rond zijn deelname aan Roland Garros, het grandslamtoernooi van Parijs. Het Franse ministerie van Sport meldde dat de nieuwe wet, die voorziet in verplichte coronavaccinatie voor toegang tot publieke plaatsen als restaurants en bioscopen, ook consequenties heeft voor sportevenementen. ,,De regel geldt voor toeschouwers, maar ook voor sporters”, liet het ministerie weten.