Novak Djokovic. Inzet: eerder vandaag op weg naar het federale gerechtshof.
Volledig scherm
PREMIUM
Novak Djokovic. Inzet: eerder vandaag op weg naar het federale gerechtshof. © AFP, Reuters

De sportieve en publicitaire schade voor Novak Djokovic kan wel eens veel groter zijn

VideoNovak Djokovic heeft Australië gedesillusioneerd de rug toegekeerd. Hij verloor de beroepszaak over zijn visum. De schade lijkt echter veel groter dan het missen van zijn favoriete grand slam.

28 reacties

 • Marianna Kuijer

  4 maanden geleden
  Ach ja al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald haar wel meneer de Djoker. Corona terzijde hij had gewoon niet moeten liegen en respect moeten tonen voor de regels die nu eenmaal gelden, niemand staat boven de wet. Het is trouwens ook niet respectvol ten opzichte van alle Australiërs die zich wel aan de regels houden. Dat heeft verder niets te maken met het feit of je nu voor of tegen vaccinatie bent.
 • G.J. van de Graaf

  4 maanden geleden
  Wat een gedoe allemaal, alleen om een simpel prikje tegen Corona....maar goed als je zo nodig principieel wil zijn, moet je ook niet klagen over de consequenties. Zal nog wel bij meer toernooien een probleem gaan vormen. Want ook andere landen hebben regels en daar zal men zich aan moeten houden.
 • Alwin Offereins

  4 maanden geleden
  "Waar, wanneer en hoe moet Djokovic nu zijn 21ste grand slam winnen? Want dat is zijn heilige doel, de beste tennisser ooit worden door het belangrijkste lijstje in de sport alleen aan te voeren." Dit is nu juist het probleem, dat is niet zijn heilige doel, want als dat zo was dan waren alle middelen geheiligd. Dus ook vaccineren maar the Joker laat liever een droom uiteenspatten dan een achterlijk principe varen. Ik begrijp niets van deze man.
 • Mulder

  4 maanden geleden
  Servie zou zich beter druk kunnen maken over de verschrikkelijke vervuiling in de grote rivieren in het land. Plastic soup in de mooiste natuur van de wereld. Shame on you. Die mega rijke arrogante Djokovic die redt het wel in deze wereld die natuurgebieden niet.
 • Dennis Achterberg

  4 maanden geleden
  Inderdaad, M. van As. Helemaal mee eens. Daar wil ik aan toevoegen dat hij geen groter gevaar vormt voor anderen dan als hij wel gevaccineerd zou zijn geweest. Die hele wet is kolder.