Einde aan soap: Novak Djokovic ‘extreem teleurgesteld’ na verlies beroepszaak

Geen Australian OpenEen bijna twee weken durende tennissoap die zijn weerga niet kende is voorbij. Novak Djokovic verloor vandaag zijn beroepszaak bij de federale rechtbank van Melbourne en moet zijn visum inleveren. Hij kan zijn titel bij de Australian Open niet verdedigen. Beroep is niet meer mogelijk voor Djokovic, die om 12.30 uur vanaf Melbourne naar Dubai vliegt.

50 reacties

 • Verstijnen

  4 maanden geleden
  Omdat ook dat verhaal een leugen was? Natuurlijk had Djokovic geen legale positieve test… Hoop dat-ie dit jaar geen een Grandslamtoernooi kan spelen! Verstijnen
 • Maria Yvonne Franssen

  4 maanden geleden
  Als Djokovic op 16-12-2021 positief testte voor Corona, waarom laat hij zich dan niet testen op anti-stoffen tegen Corona?
 • Maria Yvonne Franssen

  4 maanden geleden
  @SdeKoning U stelt dat het NL veel narigheid had gescheeld, als hier ook de vaccinatieplicht had gehad. Hoe onderbouwt u dit? Ik kreeg 2x een bericht niet geplaatst waarin ik verwees naar de Spaanse Griep 1918/1920. De moraal hiervan was dat deze pandemie uitdoofde in 2 jaar, zonder vaccinaties. Ik vermoed op statistische gronden dat de huidige vaccinaties deze pandemie juist langer in stand houden: omdat de vaccinaties niet de gehoopte immuniteit hebben gebracht (misschien wel minder sterfte).
 • Verstijnen

  4 maanden geleden
  Nee, Ton Abel, hij noemde Nole een lummel omdat die zich niet wenste te houden aan de regels van het gastland, namelijk vaccineren en je inreispapieren naar eerlijkheid invullen…Verstijnen
 • robert tentua

  4 maanden geleden
  tis gewoon een leugenaar, waarom kan je niet duidelijk aantonen dat je een medische vrijstelling hebt gekregen? juist omdat die er niet is, goed gehandeld door Australische regering.
 1. Zaak-Djokovic zorgt voor wrevel onder spelers: ‘Hij is niet belangrijker dan het toernooi’

  Zaak-Djoko­vic zorgt voor wrevel onder spelers: ‘Hij is niet belangrij­ker dan het toernooi’

  De tennissers die meedoen aan de Australian Open zijn klaar met de situatie rond Novak Djokovic. De rel rond de Serviër overschaduwt de aanloop naar het eerste grandslamtoernooi van het jaar. ,,Het is heel duidelijk dat Novak Djokovic een van de beste tennissers ooit is”, zei Rafael Nadal op een persconferentie in Melbourne. “Maar geen enkele speler is belangrijker dan een toernooi, toch?”
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.