Novak Djokovic laat het er nog niet bij zitten en gaat in beroep tegen intrekken visum

VideoNovak Djokovic gaat in beroep tegen het intrekken van zijn visum. De Minister van Immigratie besloot eerder vandaag, na dagenlang beraad, dat het in het ‘publieke belang is’ dat de Serviër het land wordt uitgezet. De nummer 1 van de wereld lijkt zo alsnog niet mee te kunnen doen aan de Australian Open, maar laat het hier dus niet bij zitten.

426 reacties

 • Norbert Schooten

  2 weken geleden
  Geweldig, een mooie straf voor zijn egoïstische gedrag om niet te vaccineren
 • Dick van Dijk

  2 weken geleden
  Hé, hè,eindelijk wordt ( Jokko) vic, het land uitgezet, moesten ze daar nu zolang over doen? Maandag lekker kijken, hopelijk komt Nadal ver 🎾🎾
 • Dirk Van Brussel

  2 weken geleden
  Zoran Jovanovic het gaat niet om het feit of hij al dan niet besmet was WEL omdat hij zaken heeft "vergeten" op zijn aanvraag tot visum. Dat is al een reden om het visum geweigerd te hebben. Waar ik woon moest ik ook een visum aanvragen en werd mij op het hard gedrukt niets achter te houden op straffe van. Als Nadal zijn aanvraag correct heeft ingevuld is er geen probleem.
 • Paul van Dijk

  2 weken geleden
  @ Emir Žigić, de rechter heeft op 1 punt geoordeeld. De minister op andere punten/redenen beslist. Simpel…
 • Dirk Van Brussel

  2 weken geleden
  Het is HEEL belangrijk om correct de gegevens in te vullen op een visum aanvraag. Zelf een fout in je naam is nefast. Je visum is dan van nul en geen waarde meer bij fouten. Dat is overal zo. Maar Djokovic denkt waarschijnlijk dat de wereld om hem draait en dat nr 1 zijnde van de tennis je immuun bent.