Tallon Griekspoor.
Volledig scherm
Tallon Griekspoor. © AFP

‘Onverslaanbare’ Tallon Griekspoor zorgt bij Australian Open met overtuigende zege voor stuntje

Tallon Griekspoor heeft op overtuigende wijze de tweede ronde bereikt van de Australian Open. De tennisser uit Nieuw-Vennep klopte in drie sets (6-1, 6-4, 6-4) de Italiaan Fabio Fognini, die op positie 32 van de ATP-ranglijst liefst dertig plaatsen hoger staat dan Griekspoor. Het was de 29ste zege (!) op rij voor de Nederlander, die voor het laatst verloor op 3 september. 

5 reacties

 • van Egmond

  4 maanden geleden
  rik is natuurlijk een journalist en wil graag de spanning erin houden, dat begrijp ik, dat hij dan voorbij gaat aan het feit dat tallon geen acte de presence had tegen nadal wegens een blessure begrijp ik ook, maar inderdaad ... de zegereeks is daarmee onderbroken, en hij start nu opnieuw ... ik hoop dat hij nadal alsnog treft ... ik vind dat tallon griekspoor geweldig bezig is, zelfvertrouwen heeft, goed tennist, en wens hem veel succes in het tournooi! dus helemaal eens met P. van der Kooij!
 • Richard Schroevers

  4 maanden geleden
  Die meneer Sluiter als coach flikt t toch ook maar weer. Dat doet hij oprecht netjes.
 • Ruud Schuurman

  4 maanden geleden
  Knappe prestatie weer van Griekspoor, en de redacteur heeft groot gelijk als hij stelt dat het zijn 29e overwinning op rij is, hij bedoelt terecht bij aanwezigheid op de baan, een wedstrijd die je niet gespeeld hebt kun je ook niet verliezen!
 • P. van der Kooij

  4 maanden geleden
  Mooie overwinning van Griekspoor. Hulde daarvoor natuurlijk. Maar onze vriend Rik Spekenbrink slaat de plank met de 29ste overwinning op rij, volledig mis. Zijn walkover nederlaag tegen Nadal vorige week, is voor de ATP gewoon een nederlaag. Hopelijk begint Tallon vanaf vandaag aan een mooie nieuwe serie. Ik lees graag feiten en geen opgeklopte romantiek. En ik verwacht van het AD dat ze reacties als deze ook plaatsen.
 • Blaak

  4 maanden geleden
  Gewoon heel knap, chapeau!