Tallon Griekspoor en Raemon Sluiter.
Volledig scherm
PREMIUM
Tallon Griekspoor en Raemon Sluiter. © EPA

Raemon Sluiter nu coach van Nederlands beste tennisser: ‘Bij Kiki Bertens was ik voorzichtiger’

De magische top 100 is in zicht voor Tallon Griekspoor, de beste Nederlandse tennisser van dit moment. Raemon Sluiter (43) staat hem sinds begin dit jaar bij en hun samenwerking brengt onmiskenbaar succes. „We zijn een team.”

4 reacties

 • Katie Willems

  10 maanden geleden
  Onbegrijpelijk dat hij geen coach van Botic is. Botic is een veel groter talent en zal zeker de top 30 halen. Ik vermoed dat Tallon niet veel verder komt dan plaats 80. Lang niet zo veelzijdig en ook niet zo te motiveren.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Ray is een kanjer en eerlijk geweldige goser bob janse sr
 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  Sinds Kiki Bertens stopte met Raemon Sluiter als haar coach is het snel bergafwaarts gegaan. Valt mij tegen van haar dat zij Raemon niet dankt voor carriere die ze had, zonder hem was het nooit zover gekomen. Zou gaaf vinden als Raemon bij voorbeeld Aranxta Rus zou coachen, die is ongelofelijk gemotiveerd en ambitieus, zij zou Raemon verdienen om die laatste stap te zetten
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Kiki Bertens is een groot tennistalent, ze heeft alleen mentaal een probleem, als je ziet wat er de Wimbledon finale speelde, dan had Kiki daar geen slecht figuur geslagen, jammer.