Novak Djokovic met de Norman Brookes Challenge Cup na zijn overwinning op de Rus Daniil Medvedev in de finale van de Australian Open van begin dit jaar.
Volledig scherm
Novak Djokovic met de Norman Brookes Challenge Cup na zijn overwinning op de Rus Daniil Medvedev in de finale van de Australian Open van begin dit jaar. © AP

Soap rond toelating niet-gevaccineerde spelers op Australian Open

UPDATEEerst mochten niet-gevaccineerde tennissers het land niet in om aan de Australian Open deel te nemen. Toen toch wel, nota bene bij monde van premier Scott Morrison van Australië. Maar wellicht nu toch weer niet, als het aan de premier van deelstaat Victoria ligt waar het grandslamtoernooi wordt gespeeld.

  1. ATP Finals: Medvedev met moeite langs Zverev, Berrettini trekt zich terug

    ATP Finals: Medvedev met moeite langs Zverev, Berrettini trekt zich terug

    Daniil Medvedev heeft ook zijn tweede groepswedstrijd bij de ATP Finals gewonnen. De Russische nummer 2 van de wereld was in een spannende driesetter net de baas over de Duitser Alexander Zverev. Twee van de drie sets eindigden in een tiebreak: 6-3 6-7 (3) 7-6 (6). Beide tennissers hadden hun eerste groepsduel zondag in Turijn gewonnen. De Italiaan Matteo Berretini heeft het toernooi vanwege een buikspierblessure moeten verlaten.