Volledig scherm
© AFP

Tenniswereld verbaast zich over 'catsuit' Serena Williams

Winst op PliskovaSerena Williams maakte vanmiddag in een wel erg opvallend outfit haar rentree op het gravel van Roland Garros. De gewezen nummer één van de wereld, nu 451, kwam tegen Kristina Pliskova als een soort 'Catwoman' de baan op: gehuld in een lange zwarte legging en zwart shirt. Op Twitter zorgde het catsuit van Williams voor ophef. 

Serena Williams luisterde haar rentree op met een overwinning: 7-6 (4) 6-4.  Ze speelt in Parijs haar eerst grandslamtoernooi sinds de geboorte van haar dochter. In de Franse hoofdstad had ze in het verleden veel succes. Ze won het toernooi in 2002, 2013 en 2015 en haalde in 2016 de finale. 

Kiki Bertens knipperde ook even met haar ogen na het zien van het catsuit van Williams. ,,Ik zag het en dacht wel even: huh? Gelukkig hoef ik dit niet aan. Maar als zij het mooi vindt, dan vind ik het prima. Ze krijgen er in ieder geval veel aandacht voor en ik neem aan dat dat de bedoeling was.''

Bekijk de foto's van de opvallende verschijning onder de tweets.

Frank van der Weck on Twitter

Wat heeft Serena Williams in hemelsnaam aangetrokken om in te tennissen. Hoop niet dat een voorbeeld wordt voor amateurs.

Volledig scherm
© AFP

Nalin Mathur on Twitter

I'm feeling hot sitting here and seeing @serenawilliams play in that black dress/suit/(idk what it's called) . would die of heat if I played in something like that #RolandGarros #GOAT

Volledig scherm
© AFP

Mark Roberts. on Twitter

Could somebody please tell me what on earth is @serenawilliams wearing??? That surely isn't normal tennis wear 😂😂😂

Volledig scherm
© Getty Images
Volledig scherm
© AP