Tim van Rijthoven verovert harten, maar ziet Wimbledon-sprookje eindigen tegen Novak Djokovic

Vierde rondeHet Wimbledon-sprookje van Tim van Rijthoven is afgelopen. De 25-jarige sensatie uit Roosendaal verloor in de vierde ronde op een luidruchtig Centre Court in vier sets van Novak Djokovic: 6-2, 4-6, 6-1, 6-2. Maandagavond mag Botic van de Zandschulp het nog gaan opnemen tegen Rafael Nadal. 

8 reacties

 • B. Peeters

  1 maand geleden
  Idd hartstikke goed gedaan. Djokovic is constanter. Tim heeft prachtig tennis laten zien maar maakte ook te veel fouten. Hij zal hier ongetwijfeld veel van geleerd hebben. Als hij dat goed oppakt, dan kan het nog leuk worden voor hem in de toekomst.
 • E Seckel

  1 maand geleden
  Zo jammer dat er door de laffe opstelling van de ITF geen punten voor de ranglijst zijn. Maar komt vast nog wel goed in de toekomst. Met deze verdiende ponden kan hij zich mooi verder ontwikkelen.
 • Nagtegaal

  1 maand geleden
  Genoten!!!
 • Jan Heuvel

  1 maand geleden
  Die tweede set liet hij zien wat hij in zijn mars heeft. De derde en vierde set liet Djokovic zien dat toppers op de momenten dat het echt moet nog een tandje bij kunnen zetten, toen was het sprookje helaas voorbij maar wat heb ik genoten van Tim. Die heeft zijn wildcard op prachtige manier gebruikt om zich op de kaart te zetten!
 • Sjef Wijns

  1 maand geleden
  Er gloort weer hoop voor Nederland, 3 geweldige tennissers in hé mannencicuit !!