Roger Federer.
Volledig scherm
PREMIUM
Roger Federer. © Pim Ras Fotografie

Uitgebreid interview met Roger Federer: over zijn tweelingen, leven als superheld en het leven ná tennis

Exclusief interviewRoger Federer stopt met tennis. AD Sportwereld schoof in juli nog bij de tennislegende aan toen hij kort in Nederland was. Daarin sprak hij een keer niet over tennis - al gaf hij wel aan nog druk bezig te zijn met een terugkeer op de baan -, maar vooral over zijn leven én zijn leven na het tennis dat nu definitief gaat beginnen. Lees hieronder het uitgebreide interview met Federer van juli dit jaar.

17 reacties

 • Fred Barendse

  1 week geleden
  Ik hoop zo dat hij af en toe demo's gaat spelen met de "oude mannen uit vroegere tijden". Met zijn speelstijl kun je tot je honderdste spelen. Wat heb ik genoten van die man. Hij hoort in het rijtje thuis van de allergrootsten, zoals Verstappen, Valentino Rossi etc. Roger heeft/had een ongelofelijk goed lijf, een en al souplesse. Als je zelf speelt, snap je eigenlijk niet hoe hij dat voor elkaar krijgt/kreeg. En dan die fabelachtige 1-handige backhand. Zo mooi.
 • M. Burtsther

  2 weken geleden
  dank zij Roger Fedderer ben ik een tennisfan geworden ,zeker als hij spelde. ,een lust voor het oog, alltijd een Herr gebleven in ,op enbuiten de baan.,zo zie je ze tegenwordig niet meer. Bedankt Roger voor alle mooie uuren en het prachtige spel, het ga je goed!
 • De Groot

  2 weken geleden
  Je het goede sportmensen maar je hebt hele grote sportman die legend zijn en dat is Rogier hij is technische de beste speler ever
 • Dick van Dijk

  2 weken geleden
  Groot sportman 🎾
 • Marco Jansen

  2 weken geleden
  GOAT geen ander woord
 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’