Novak Djokovic.
Volledig scherm
Novak Djokovic. © EPA

Volgend probleem dient zich aan voor Novak Djokovic: wellicht alleen gevaccineerden op Roland Garros

Het ziet ernaar uit dat tennisser Novak Djokovic ook problemen gaat krijgen rond zijn deelname aan Roland Garros, het grandslamtoernooi van Parijs. Het Franse ministerie van Sport meldde dat de nieuwe wet, die voorziet in verplichte coronavaccinatie voor toegang tot publieke plaatsen als restaurants en bioscopen, ook consequenties heeft voor sportevenementen. ,,De regel geldt voor toeschouwers, maar ook voor sporters”, liet het ministerie weten.

168 reacties

 • Jeroen Velzen

  4 maanden geleden
  Prima actie van Frankrijk. De wet geldt voor iedereen. Ook elitaire figuren die denken dat het niet voor hun geldt.
 • Andre Van der mast

  4 maanden geleden
  Probleem? Hij is bezig met mooie dingen voor de burgers . Hij heeft een mooi bedrijf gekocht om covid medicijnen te ontwikkelen. Wat een held !
 • Huub Haagbergen

  4 maanden geleden
  Vaccinatie ging het in Australië niet eens meer om. Een rechter had dat al laten vallen. Toen bleek: Ná zijn "besmetting" had hij een dag of 10 in quarantaine gemoeten. Maar hij was naar Marbella gegaan, deed net of er niks aan de hand was en speelde zelfs demonstratiepartijen en ging met publiek op de foto. Toen was het afgelopen (leugenachtige verklaring). Op zijn visumaanvraag had hij vermeld dat hij in quarantaine was geweest.
 • Bram Heijliger

  4 maanden geleden
  Triest zeg, dus Europees voetballen kan niet meer in Frankrijk als je een team hebt dat geen prik heeft. Dut gaat mij zelfs te ver.
 • leon bouterse

  4 maanden geleden
  Dit helle gezeik is een fiasco met die vaccinatie en die mensen rapen er lekker in .laat hem spelen als ie negativiteit is is er toch niks aan de hand .