Volledig scherm
Dienst Verkeersongevallenanalyse bezig met onderzoek na het ongeval in Tiel. © DG

69-jarige fietser zwaargewond bij ongeluk in Tiel: urenlang onderzoek naar toedracht

TIEL - Een 69-jarige fietser uit Tiel is woensdagmiddag rond 15.15 uur door een auto geschept op de kruising van de Burgemeester Meslaan, Boerhaavelaan en de Burgemeester Bönhofflaan in Tiel. Daarbij is de fietser zwaargewond geraakt. 

 De auto werd bestuurd door een 23-jarige man uit Tiel. De toedracht van het ongeluk is nog niet helemaal duidelijk. Direct na het zware ongeval kwamen ambulance en politie naar de driesprong en werd eerste hulp verleend aan het slachtoffer. De 69-jarige is vervolgens met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand en de aard van zijn verwondingen is niet meer bekend. 

Ongevallenanalyse

De politie heeft meteen na het ongeval de driesprong voor het treinstation van Tiel afgesloten voor onderzoek. Daarvoor kwamen experts van de Verkeersongevallenanalyse van politie naar Tiel. Zij zijn urenlang bezig geweest om alles sporen tot in detail vast te leggen. 

Volgens een woordvoerder van de politie is de zaak woensdagavond overgedragen aan het forensisch team dat op basis van de vastgelegde gegevens zal vaststellen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement