Volledig scherm
Een automobiliste is donderdagmiddag in Tiel gewond geraakt toen haar wagen werd aangereden door een vrachtwagen. © Fernando Bot/Persbureau Heitink

Automobiliste gewond door aanrijding met vrachtwagen in Tiel

TIEL - Een automobiliste is donderdagmiddag in Tiel gewond geraakt toen haar wagen werd aangereden door een vrachtwagen.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur op de kruising van Het Eek met De Prinsenhof in Tiel. De vrachtwagenchauffeur heeft mogelijk geen voorrang verleend de automobiliste die uit een straat van rechts kwam.

De bestuurster van de personenauto is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchaffeur kwam met de schrik vrij.

De personenauto en raakt zwaar beschadigd, ook de vrachtwagen liep schade op. Een berger zal de personenauto afslepen.

  1. Drie oorlogsfoto's Rivierenland in de race voor landelijke tentoonstelling, keuze van de Commissaris sneuvelt

    Drie oorlogsfo­to's Rivieren­land in de race voor landelijke tentoon­stel­ling, keuze van de Commissa­ris sneuvelt

    TIEL/ZOELEN/CULEMBORG - Van de jonge Siem die op de trein naar Zweden wacht tot de Culemborgse synagogekoster die weer opduikt: ook in Rivierenland zijn bijzondere oorlogstaferelen vastgelegd. Drie ervan zijn nog in de race voor een plekje in de tentoonstelling De Tweede Wereldoorlog in 100 foto's. Opvallend: de keus van Commissaris van de Koning John Berends, de Tielse ‘puinexpres’, is gesneuveld in de publieksronde.