Het Cruyff Court in Tiel, hier vlak na de opening in 2009, is nog steeds een grote trekpleister voor jeugd. Ook in corona-tijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Cruyff Court in Tiel, hier vlak na de opening in 2009, is nog steeds een grote trekpleister voor jeugd. Ook in corona-tijden. © Foto Jan Bouwhuis

Burgemeesters: focus op de jongeren

GELDERMALSEN/TIEL - De burgemeesters staan aan de vooravond van een enorme klus. De nieuwe corona-richtlijnen van het kabinet en van de Veiligheids Regio Gelderland Zuid zullen ze uit moeten werken in plaatselijke maatregelen. De focus lijkt ook  te liggen op de jongeren.

De burgemeesters van de grootste gemeenten in Rivierenland, Servaas Stoop van West Betuwe en Hans Beenakker van Tiel, gaven maandagmiddag al aan dat ze wachtten op die landelijke richtlijnen en afspraken binnen de Veiligheidsregio.  Nog voordat het kabinet de verscherpte maatregelen bekend maakte, gaven de burgemeesters al aan dat  er er veel aandacht komt voor jongeren. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement