Peter Kruithof (links), eigenaar van privéhuis A15 Girls in Wadenoijen, begon in de bouw toen hij zijn zaak noodgedwongen op slot moest doen door de coronacrisis.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Kruithof (links), eigenaar van privéhuis A15 Girls in Wadenoijen, begon in de bouw toen hij zijn zaak noodgedwongen op slot moest doen door de coronacrisis. © Foto Raphael Drent

Corona-carrièreswitch voor eigenaar A15 Girls: van bordeelbaas naar bouwer

WADENOIJEN - ,,Altijd geroepen maar toch niet verwacht’’: op 1 juli mogen, nadat de tent maanden dichtzat, de dames van privéhuis A15 Girls in Wadenoijen weer aan de slag. Goed nieuws voor eigenaar Peter Kruithof, die de afgelopen maanden doorkwam door als bouwvakker aan de slag te gaan.

0 reacties

  1. In de weer met een lasersnijmachine of VR-bril: TechExplore24 wil kinderen enthousiast maken voor techniek
    PREMIUM

    In de weer met een lasersnij­ma­chi­ne of VR-bril: TechExplo­re24 wil kinderen enthousi­ast maken voor techniek

    CULEMBORG/TIEL - Het ene groepje leerlingen staat met een VR-bril op ‘vlinders’ te vangen, het andere is heel geconcentreerd in de weer met een lasersnijmachine. Geloof het of niet, hier staan de techneuten van de toekomst. Welkom bij TechExplore24, het project dat Rivierenland-breed leerlingen uit zowel basis- als voortgezet onderwijs enthousiast wil maken voor de technische beroepen.