William Hoogteyling
Volledig scherm
© William Hoogteyling

Dominicanen op vertrouwd terrein in Tiel

TIEL - De zes dominicanenbroeders die sinds maandag vanuit Nijmegen lopend onderweg zijn naar Rotterdam, onderbraken hun pelgrimstocht dinsdagmiddag in Tiel voor de lunch. 

0 reacties

 1. Geen handen meer schudden en digitale slechtnieuwsgesprekken: ‘De positieve lessen van Covid’
  PREMIUM

  Geen handen meer schudden en digitale slecht­nieuws­ge­sprek­ken: ‘De positieve lessen van Covid’

  TIEL - Doktoren hebben geoefend met ‘code zwart’. Wie krijg hulp en vooral: wie niet? ,,Het is langs het randje geweest", blikt Marc Hendriks terug. De voorzitter van de raad van bestuur van Ziekenhuis Rivierenland in Tiel is er van overtuigd: Covid blijft. In zijn ziekenhuis zullen altijd een paar bedden beschikbaar zijn om patiënten op te nemen voor het geval dat. Eén van de lessen van anderhalf jaar Covid.
 2. Felle brand verwoest waardevolle spullen De Streeckerij: Uithuilen...en pruimen plukken
  PREMIUM

  Felle brand verwoest waardevol­le spullen De Streecke­rij: Uithuilen...en pruimen plukken

  WADENOIJEN - Uithuilen, pruimen plukken en opnieuw beginnen. Dat is deze woensdag het devies voor de zwaar getroffen medewerkers van Streeckerij De Betuwe in Wadenoijen. Een brand legde de winkel en de horeca, plus de bijzondere inventaris van het bedrijf, in de as. ,,Mensen vragen ons massaal hoe ze ons kunnen helpen’’, zegt projectleider Mariska Bruinenberg. ,,Heel simpel: dat kunnen ze doen door hier zelf pruimen te blijven plukken.’’