Volledig scherm
De matroos die wordt vermist (links) en zijn tatoeage (rechts) © Politie Bommelerwaard

Drenkeling in Waal nog steeds niet gevonden: politie deelt foto

IJZENDOORN - De matroos die vrijdag vermoedelijk overboord sloeg van zijn schip op de Waal is nog steeds niet gevonden. Zijn kapitein gaf hem als vermist op ter hoogte van IJzendoorn. 

Hij werd sinds dat het beroepsschip de sluis van St. Andries passeerde niet meer gezien door zijn collega's op het schip. 

Hulpdiensten zochten vrijdagmiddag met man en macht vanaf het water, de wal en vanuit de lucht, maar konden hem niet vinden. Ook afgelopen weekend is er nog geen spoor van de man ontdekt.

Nu heeft de politie een foto van de man gedeeld en ook een foto van zijn tatoeage op zijn linkerbovenarm: een anker met twee vogeltjes.

De man droeg ten tijde van zijn vermissing een groen shirt en een korte broek. Daaroverheen had hij mogelijk een blauwe overal aan. Hij is 1.78 meter lang, heeft een normaal postuur en heeft donkere haren, een baard en een spleetje tussen zijn voortanden.

De politie zegt dat alle betrokkenen ten einde raad zijn. Zij hopen snel meer duidelijkheid te hebben.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement