Gedumpte Tielse chihuahua’s zeer gewild: ‘Telefoon staat roodgloeiend’

videoTIEL - De vijf chihuahua’s die zaterdagnacht in een Tiels trapveldje werden gedumpt, hoeven zich geen zorgen te maken over een nieuw baasje. Zowel de dierenambulance als het asiel in Tiel worden overspoeld met telefoontjes.

,,Zondag ging het de hele dag door en vandaag staat de teller ook alweer op zes belletjes’’, vertelt een medewerker van de Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel, waar ze inmiddels wel genoeg hebben van alle aandacht. ,,Bijna alle bellers hebben interesse in de chihuahua’s. Maar op dit moment is adoptie nog niet aan de orde.’’ Dat kan namelijk pas na twee weken. Tot die tijd heeft de oorspronkelijke eigenaar nog de mogelijkheid zich te melden.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Drie oorlogsfoto's Rivierenland in de race voor landelijke tentoonstelling, keuze van de Commissaris sneuvelt

    Drie oorlogsfo­to's Rivieren­land in de race voor landelijke tentoon­stel­ling, keuze van de Commissa­ris sneuvelt

    TIEL/ZOELEN/CULEMBORG - Van de jonge Siem die op de trein naar Zweden wacht tot de Culemborgse synagogekoster die weer opduikt: ook in Rivierenland zijn bijzondere oorlogstaferelen vastgelegd. Drie ervan zijn nog in de race voor een plekje in de tentoonstelling De Tweede Wereldoorlog in 100 foto's. Opvallend: de keus van Commissaris van de Koning John Berends, de Tielse ‘puinexpres’, is gesneuveld in de publieksronde.