Volledig scherm
Foto ter illustratie © Persgroep dg

Gezocht: jonge nieuwsjunks in Rivierenland

TIEL - Voor een klein onderzoek naar nieuwsbehoefte in Rivierenland is de Gelderlander op zoek naar jongeren in Rivierenland (tot dertig jaar) die willen vertellen wat zij belangrijk vinden in de regionale nieuwsverslaggeving. 

De Gelderlander is al lang niet meer alleen van papier. Op de website toont de krant dagelijks snel nieuws uit het gebied, in tekst en in video. Maar is dat voldoende? Wat wil je graag zien? Welke verhalen wil je graag lezen. En welke juist niet? Wat mist de Gelderlander nog? En voor welke artikelen wil je een (digitaal) abonnement nemen.  We komen graag (telefonisch) met je in contact. 

Laat je horen via a.heller@gelderlander.nl.  

  1. Drie oorlogsfoto's Rivierenland in de race voor landelijke tentoonstelling, keuze van de Commissaris sneuvelt

    Drie oorlogsfo­to's Rivieren­land in de race voor landelijke tentoon­stel­ling, keuze van de Commissa­ris sneuvelt

    TIEL/ZOELEN/CULEMBORG - Van de jonge Siem die op de trein naar Zweden wacht tot de Culemborgse synagogekoster die weer opduikt: ook in Rivierenland zijn bijzondere oorlogstaferelen vastgelegd. Drie ervan zijn nog in de race voor een plekje in de tentoonstelling De Tweede Wereldoorlog in 100 foto's. Opvallend: de keus van Commissaris van de Koning John Berends, de Tielse ‘puinexpres’, is gesneuveld in de publieksronde.