Dico Grandia in de speciaal toegeruste boot, waarmee hij voor het waterschap de Dode Linge schoonmaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Dico Grandia in de speciaal toegeruste boot, waarmee hij voor het waterschap de Dode Linge schoonmaakt. © Raphael Drent

Onder water tuinieren met een groot mes aan een bootje

TIEL - Opmerkzame voorbijgangers kunnen hem gezien hebben op de Dode Linge: een oranje, met een groot mes toegeruste boot met een man aan het roer: Dico Grandia. Ingehuurd door waterschap Rivierenland, om het riviertje tussen de Tielse stadsgrachten en de Linge van ongewenste begroeiing te ontdoen.

0 reacties

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.