Volledig scherm
PREMIUM
Tiel 13-01-2019 De Roze Ontmoeting gays in buurthuis Oosthonk portret iov Gelderlander Fotografie Raphael Drent © Raphael Drent

Op de Roze Soos kun je gewoon jezelf zijn

TIEL - De Roze Soos in Tiel begon ooit met een handjevol bezoekers, maar is inmiddels een begrip geworden in de LHBT-gemeenschap in de regio. De organisatie is blij met de regenboogvlag van de afgelopen week.

Er hangt op deze zondagmiddag een gezellige en huiselijke sfeer in wijkcentrum Het Oosthonk in Tiel. De champagneglazen worden gevuld, de hapjes rondgebracht en de nieuwjaarswensen uitgesproken. De mannen keuvelen aan tafel over van alles en nog wat. 

Bespreekbaar

Het is een gezellig samenzijn voor de leden van de Roze Soos: dé plek waar homo’s, lesbiennes en biseksuelen uit de wijde regio elkaar maandelijks treffen. De bijeenkomst biedt ze de ruimte om te praten over zaken die in het dagelijks leven niet voor iedereen zomaar bespreekbaar zijn.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement