Stormschade - gedeelte dak van flat Hertog Arnoldstraat weggewaaid, gezien vanaf de Hertog Eduardstraat.
Volledig scherm
Stormschade - gedeelte dak van flat Hertog Arnoldstraat weggewaaid, gezien vanaf de Hertog Eduardstraat. © Raphael Drent

OPROEP | Woon jij in de ontruimde flat in Tiel? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal!

oproepjeBen jij één van de bewoners van de 24 koopappartementen aan de Hertog Arnoldstraat die vanwege de stormschade niet thuis kunnen slapen? Dan zouden we heel graag met je in contact komen! 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Tielse horeca: 1,5 meter eraf, een opluchting? ‘Hoe ga ik op drukke dagen aan de deur controleren op QR-codes?’
  PREMIUM

  Tielse horeca: 1,5 meter eraf, een opluchting? ‘Hoe ga ik op drukke dagen aan de deur controle­ren op QR-co­des?’

  TIEL - Hoe vallen de uitgelekte coronaplannen van het kabinet in de Tielse horeca? Eigenaar Terry Davelaar van nachtkroeg Jam-Inn heeft ‘een tweeledig gevoel’. ,,Ik vind het goed nieuws dat de 1,5 meter wordt losgelaten en dan ontkom je denk ik ook niet aan het controleren van de CoronaCheck-app om mensen binnen te laten. Dat geeft extra rompslomp, maar het zij zo.”