Sabrina Roufs bakt in haar eigen keuken - en met hulp - 1200 bolussen. Ze wil met de opbrengt een begin maken met het inrichten van een snoezelruimte bij het zorgcentrum waarin haar zoon Jens van 9 verblijft.
Volledig scherm
PREMIUM
Sabrina Roufs bakt in haar eigen keuken - en met hulp - 1200 bolussen. Ze wil met de opbrengt een begin maken met het inrichten van een snoezelruimte bij het zorgcentrum waarin haar zoon Jens van 9 verblijft. © Raphael Drent

Sabrina bakt ruim 1200 bolussen voor snoezelspullen voor woongroep zoon Jens: ‘Misschien alvast relaxschommel en bellenbuis’

TIEL - Meer dan 1200 bolussen: de Tielse Sabrina Roufs is er zaterdag behoorlijk druk mee. Maar alles voor het goede doel. De opbrengst van haar soloactie is bestemd voor de aanschaf van snoezelmaterialen voor de woongroep van zoon Jens (9). 

0 reacties

  1. Wadenoijen: met extra Haagse miljoenen kan weg voor Passewaaij wél pal langs spoor
    PREMIUM

    Wadenoijen: met extra Haagse miljoenen kan weg voor Passewaaij wél pal langs spoor

    Ophef in Wadenoijen, nu blijkt dat het tracé voor een derde ontsluitingsweg voor Tiel naar de A15 pal langs de spoorlijn in het dorp veruit het duurst is. En daarmee veel minder voor de hand liggend lijkt dan een slingertracé dwars door de weilanden, dat een stuk goedkoper is maar dichter bij de dorpskern komt. ‘Haal extra budget bij de rijksoverheid, die heeft er miljarden voor klaarliggen’, is de boodschap vanuit Wadenoijen aan de gemeente Tiel.