Volledig scherm
De Agnietenhof. © Raphael Drent

Tiel geeft mantelzorgers gratis voorstelling

TIEL - Mantelzorgers mogen gratis naar de voorpremière van de film Hors normes. De gemeente Tiel biedt iedereen die voor een familielid of vriend zorgt een kaart aan voor de film op zondag 10 november. 

Die film is daarmee een van de activiteiten van de Tielse Week van de Mantelzorg. ,,Mantelzorgers doen werk van onschatbare waarde’’, stelt wethouder Carla Kreuk. ,,Zij bieden lange tijd ondersteuning aan een familielid, vriend of kennis die het hard nodig heeft. Wij waarderen en ondersteunen hun inzet enorm.’’

Film over kinderen met autisme

De film Hors normes vertelt het verhaal van Bruno en Malik, twee mannen die al jarenlang werken met autistische jongeren en kinderen. De twee besluiten jongeren uit probleemwijken op te leiden, zodat ook zij kinderen met autisme kunnen begeleiden.

De voorpremière is op zondagochtend 10 november van 11.00 tot 12.55 uur (geen pauze) in de Kleine zaal van de Agnietenhof. Mantelzorgers moeten zich wel aanmelden bij Mozaiek Welzijn voor de film.  Er zijn 150 kaarten beschikbaar. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement