Volledig scherm
Tiel StrandfeestFoto William Hoogteyling © William Hoogteyling

Tiels pleintje afgeladen vol op vijfde editie Korenbeursstrand

TIEL - De vijfde editie van het Korenbeursstrand in Tiel werd zaterdagavond druk bezocht. Op een afgeladen Korenbeursplein werd de het begin van de zomer gevierd. 

Een strandfeest om de zomer in te luiden, in het hart van Tiel. Dat is wat de ondernemers van het Korenbeursplein voor ogen hadden toen zij vijf jaar geleden voor het eerst een berg zand lieten aanrukken op het Tielse pleintje. Inmiddels is het Korenbeursstrand uitgegroeid tot een vast evenement met een grote barbecue vooraf, veel live muziek en feesten tot in de late uurtjes.

,,Fantastisch", reageert Casper van Hesteren, eigenaar van drie van de vijf zaken op het Korenbeursplein, op de vraag hoe de vijfde editie van het strandfeest verlopen is. ,, Het plein was afgeladen vol. Een heel gemengd publiek en echt het Korenbeurspleinsfeertje: heel gemoedelijk. We hebben mensen voor de beveiliging maar er gebeurt eigenlijk nooit iets vervelends."

Zondag zijn de zaken goeddeels gesloten, om de restanten van het feest op te ruimen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement