Volledig scherm
De A15 bij Tiel. © Rutger Van Der Zalm / dg

Viaduct over de A15 bij Tiel West dit weekeinde dicht

BUREN - Het viaduct over de A15 bij de afslag Tiel-West is het komende weekeinde dicht vanwege wegwerkzaamheden. De asfaltconstructie op het viaduct is aan het einde van zijn levensduur, aldus Rijkswaterstaat.

Het viaduct dat officieel onderdeel uitmaakt van de N834 tussen Tiel-West en Buren, gaat vanaf vrijdagavond 8 november om 21 uur dicht. De afsluiting duurt tot en met maandagochtend 11 november om 05 uur. Er komen nieuwe voegovergangen, een nieuwe asfaltconstructie, een nieuwe geleiderail en er worden betonreparaties uitgevoerd.

Toe- en afrit blijft open voor het verkeer

De toe- en afrit Tiel West van en naar de snelweg A15 blijft open voor verkeer. Verkeer over de A15 van Arnhem naar Tiel-West wordt omgeleid via afrit 33 Tiel-Centrum. Het Verkeer over de A15 van Rotterdam naar Tiel-West ondervindt geen hinder.

Na het weekeinde gaan de werkzaamheden nog even door, maar dan betreft het nachtelijke werkzaamheden. Dan is het viaduct niet afgesloten maar is er wel een versmalling van de rijbaan van de N834. De nachtelijke werkzaamheden zijn door de week van maandag 11 november tot vrijdag 22 november van 21.00 tot en met 05.00 uur.