Volledig scherm
Rachel van der Schaaf van de Agnietenhof en acteur Alfred van den Heuvel. © Raphael Drent

Volledige cast van musical ‘De nacht van Flipje’ bekend

TIEL - De cast van ‘De Nacht van Flipje’, een eigen musicalproductie van de Tielse Agnietenhof, is bekend. Naast drie doorgewinterde acteurs bestijgen ook 27 regionale podiumtalenten de bühne.

Bij de volwassen acteurs vallen de namen van Marlous Löffelman en Marjolein Gabel op. Löffelman , die haar carrière bij Radio Tiel begon, was vanaf 2003 te horen op landelijke radiozenders als Radio 538, KX Radio en Radio Veronica. Bij die laatste zender vertrok ze begin 2015. Inmiddels runt ze een communicatiebureau in Tiel. Gabel was in 2018 te horen bij de ouderenversie van het populaire zangprogramma The Voice of Holland, The Voice Senior, waar ze na de tweede ronde het veld moest ruimen. Ze zong de liedjes Feeling Good en Fever.

Jong talent

Ook de kindercast kent namen die al rondzingen in de musical- en acteerwereld. Zo doet Julius de Vriend mee; hij speelde eerder in onder meer de musical Brief voor de Koning. Ook doet hij dienst als stemacteur.

Jaleesa Goris is ook door de audities gekomen. Goris speelde onder meer in de musicalversie van The Sound of Music. Tevens is Hannah Scheepers van de partij: zij maakte furore in onder andere Soof the musical.

Het talent schittert op het podium naast drie gevestigde namen: Alfred van den Heuvel (Kinderen geen bezwaar), Alexandra Alphenaar (Goede tijden, Slechte tijden) en Theun Plantinga (Afblijven de Musical). Het script is van de hand van de bekende scenarioschrijver Dick van den Heuvel.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement