Volledig scherm
De in Tiel gestolen fiets. © Instagram Ron Verbeek

Vrouw in rug en buik getrapt bij beroving van haar fiets in Tiel

TIEL - Een vrouw in Tiel is op 2 januari op gewelddadige wijze beroofd van haar fiets. Een man trapte haar in haar rug en gaf haar vervolgens een knietje in haar buik om er vervolgens met de tweewieler vandoor te gaan.

De fiets stond geparkeerd aan de Grotebrugse Grintweg. De eigenaresse had net de boodschappen in haar fietstas gedaan en wilde wegrijden toen ze een trap in haar rug voelde, vertelt agent Ron Verbeek op Instagram.

Toen ze zich omdraaide, voelde ze een knie in haar buik. Rond 16.30 uur reed de man met haar Batavusfiets weg in de richting van de Westroijensestraat.

Volgens de vrouw had de man een vies gezicht. Hij was ongeveer 1.85 meter lang, droeg een zwarte broek en een schipperstrui en muts in diezelfde kleur.

  1. Drie oorlogsfoto's Rivierenland in de race voor landelijke tentoonstelling, keuze van de Commissaris sneuvelt

    Drie oorlogsfo­to's Rivieren­land in de race voor landelijke tentoon­stel­ling, keuze van de Commissa­ris sneuvelt

    TIEL/ZOELEN/CULEMBORG - Van de jonge Siem die op de trein naar Zweden wacht tot de Culemborgse synagogekoster die weer opduikt: ook in Rivierenland zijn bijzondere oorlogstaferelen vastgelegd. Drie ervan zijn nog in de race voor een plekje in de tentoonstelling De Tweede Wereldoorlog in 100 foto's. Opvallend: de keus van Commissaris van de Koning John Berends, de Tielse ‘puinexpres’, is gesneuveld in de publieksronde.