Volledig scherm
© Think Stock photos

16-jarig meisje aangereden in Tilburg: auto rijdt snel weg

TILBURG - Een 16-jarig meisje is aangereden door een auto op het Regerpad in Tilburg Noord. De auto is doorgereden, terwijl ze hard viel en de fiets helemaal kapot is.

Het gaat om een zilverkleurige auto die haar fiets hard raakte en daarna snel doorreed, zonder uit te stappen om te kijken hoe het met haar ging. 

Ontwijkpoging

Het meisje zag de auto hard aankomen, waardoor ze nog probeerde hem te ontwijken. Maar dat lukte niet meer. De auto raakte de achterkant van haar fiets, waardoor ze hard viel. De fiets is nu helemaal kapot. De 16-jarige mag van geluk spreken dat zij niet geraakt is. 

Niemand deed iets

,,Verschillende mensen zagen het gebeuren, maar niemand kwam haar helpen", meldt de politie. Uiteindelijk, na een lange tijd, kwam een man met een hond voorbij, die haar vroeg hoe het met haar ging. Ze zei dat de man is doorgereden en niet eens uitgestapt is om te kijken of zij niet geraakt was. 

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de doorrijder. ,,Er staat een celstraf van maximaal 3 maanden op het doorrijden, afhankelijk van de omstandigheden."

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Tilburg