Maikel de Groot geeft uitleg bij de in formaat en vermogen oplopende warmtepompen aan de gevel boven zijn showroom.
Volledig scherm
PREMIUM
Maikel de Groot geeft uitleg bij de in formaat en vermogen oplopende warmtepompen aan de gevel boven zijn showroom. © Jan van Eijndhoven

Aan de warmtepomp? Doe het stap voor stap, zegt installateur in Tilburg

TILBURG - Iedereen aan de warmtepomp? Voorlopig lijkt het daar op. Installateur Maikel de Groot heeft er nu al zijn handen aan vol. En die pomp krijgt negen van de tien huizen goed warm, zegt hij.

Op het plat dak van de showroom in zijn bedrijf speelt De Groot even toneel. Hij doet voor hoe iemand zijn hoofd stak achter een van de vier warmtepompen die als showmodellen aan de gevel hangen. ‘Ik hoor wel geluid hoor!’, praat hij de man in kwestie na. En zegt dan: ,,Tja, hoe overtuig je zo iemand nog?”

  1. Tilburg akelig leeg in coronatijd

    Tilburg akelig leeg in coronatijd

    TILBURG -Het contrast met de buitenwereld kan haast niet groter zijn dan bij de AH op het Korvelplein. Niet dat het er per se drukker is dan op een andere zaterdag- of zondagmiddag, maar in het tamelijk tamme landschap van het straatleven, doet het gekrioel van boodschappenwagentjes ineens aan als een overvolle winkelstraat in, pakweg, Tokio. Dit wordt mede veroorzaakt door de nieuwe maatregelen. Wat tot voor kort zowel in- als uitgang mocht zijn, is nu opgesplitst: ingang aan de zijkant, uitgang aan de voorkant.

In samenwerking met indebuurt Tilburg