Christanne de Bruijn als Amélie. ,, We mochten met het script van ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’ en de muziek doen wat we wilden, hadden de ruimte om veel uit te proberen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Christanne de Bruijn als Amélie. ,, We mochten met het script van ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’ en de muziek doen wat we wilden, hadden de ruimte om veel uit te proberen.” © Annemieke van der Togt

Actrice Christanne de Bruijn keert als Amélie terug in Tilburg: ‘Bij elke auditie moet ik me opnieuw bewijzen’

TILBURG - Ze groeide op in Tilburg, studeerde af aan de muziektheateropleiding van Fontys Conservatorium en nu is Christanne de Bruijn terug in haar stad. In eerste instantie haar gezicht. Ze prijkt op de aankondiging van Amélie, de musical die overal in de stad hangt. En dat is niet de eerste keer. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Tilburg