Volledig scherm
Jongetje bewusteloos uit zwembad gehaald in Kaatsheuvel. © FPMB

Arbeidsinspectie in kennis gesteld; jongetje (3) uit Londen bewusteloos uit zwembad Kaatsheuvel gehaald

KAATSHEUVEL - In het zwembad van vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel is zaterdagmiddag een jongetje bewusteloos uit het water gehaald. Het gaat om een 3-jarige jongen uit Londen. De arbeidsinspectie wordt in kennis gesteld over het incident en zal eventueel  verder onderzoek uitvoeren.

De jongen werd nadat hij uit het zwembad was gehaald door het ambulancepersoneel gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Op dat moment had hij een ademhaling bevestigde de politiewoordvoerder zaterdag. 

Jos Mennen, directeur van Oostappen Groep, geeft aan dat het personeel van het vakantiepark de protocollen heeft uitgevoerd. ,,Daar zijn we als directie heel blij mee.”

  1. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava maandagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg