Ongeluk op de Dongewijkdreef in Tilburg.
Volledig scherm
Ongeluk op de Dongewijkdreef in Tilburg. © Jack Brekelmans/Persburo BMS

Automobilist lichtgewond door ongeluk in Tilburg

TILBURG - Een automobilist is zondagmiddag gewond geraakt door een eenzijdig ongeval op de Dongewijkdreef in Tilburg. Hij liep een wond aan zijn hand op, maar hoefde niet voor behandeling mee met de ambulance.

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur. Een auto raakte in de slip in een bocht op de Dongewijkdreef. Daardoor botste de auto op een boom in de middenberm van die weg, om daarna aan de zijkant van de weg tot stilstand te komen. 

De automobilist liep een wond aan zijn hand op. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto weggetakeld.

  1. Tilburg akelig leeg in coronatijd

    Tilburg akelig leeg in coronatijd

    TILBURG -Het contrast met de buitenwereld kan haast niet groter zijn dan bij de AH op het Korvelplein. Niet dat het er per se drukker is dan op een andere zaterdag- of zondagmiddag, maar in het tamelijk tamme landschap van het straatleven, doet het gekrioel van boodschappenwagentjes ineens aan als een overvolle winkelstraat in, pakweg, Tokio. Dit wordt mede veroorzaakt door de nieuwe maatregelen. Wat tot voor kort zowel in- als uitgang mocht zijn, is nu opgesplitst: ingang aan de zijkant, uitgang aan de voorkant.

In samenwerking met indebuurt Tilburg