Online geplaatst en betaald. Een schoolklas van een nieuwbouwschool in Bunschoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Online geplaatst en betaald. Een schoolklas van een nieuwbouwschool in Bunschoten. © GinoPress B.V.

Basisscholen in Tilburg sluiten aan bij initiatief voor kinderen van ouders in daklozenopvang

TILBURG - Extra aandacht voor kinderen, juist op een moment dat de ouders extra begeleiding krijgen. Alle basisscholen van T-Primair hebben zich sinds kort aangesloten bij het initiatief Handle with Care Ruggensteun, waarmee scholen op de hoogte gebracht worden als de ouders van een kind bij de nood- of daklozenopvang zitten. Kinderen kunnen dan op school wat extra zorg of aandacht krijgen.

 1. De uitslagen, doelpuntenmakers en wedstrijdverslagen van de nacompetitie van het zondagvoetbal
  PREMIUM
  overzicht Amateurvoetbal

  De uitslagen, doelpunten­ma­kers en wedstrijd­ver­sla­gen van de nacompeti­tie van het zondagvoet­bal

  De reguliere competitie is voorbij, maar voor sommige ploegen is het seizoen nog niet gespeeld. Tijdens de nacompetitie is het dromen van promotie óf vrezen voor degradatie. Lees hier wat er allemaal gebeurde op de zonovergoten velden. Hier een overzicht van alle uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen. Dit artikel wordt in de loop van de avond aangevuld.
  Tilburg
 2. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?