Mike Love (l), lid van de originele bezetting van The Beach Boys, haalt met zijn 81 jaar bij lange na niet meer het octaaf dat hij in de 60’s en 70’s wel haalde. De andere, jongere bandleden compenseerden dan echter in ruime mate.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Love (l), lid van de originele bezetting van The Beach Boys, haalt met zijn 81 jaar bij lange na niet meer het octaaf dat hij in de 60’s en 70’s wel haalde. De andere, jongere bandleden compenseerden dan echter in ruime mate. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Beach Boys spelen in 013 de pannen van het dak

TILBURG - Mike Love is 81 jaar. Bruce Johnston 79. Ze horen tot de originele bezetting van de legendarische Californische surfband The Beach Boys, die in 1961 werd opgericht door Brian Wilson, zijn broers Carl en Dennis, neef Mike Love en schoolvriend Al Jardine. Zondagavond waren de Beach Boys in het kader van hun ‘Sixty Years of The Sound Of Summer Tour’ in 013 in Tilburg. 

  1. Buurtbewoners geschrokken na dodelijke schietpartij in Tilburgse woonwijk: ‘Hier gebeurt nooit iets’
    met video

    Buurtbewo­ners geschrok­ken na dodelijke schietpar­tij in Tilburgse woonwijk: ‘Hier gebeurt nooit iets’

    Aan de Borselestraat in Tilburg is afgelopen nacht een man neergeschoten en overleden. Het slachtoffer lijkt een bekende van de politie te zijn, die ‘zelf ook al eens iemand doodschoot’. De politie zoekt twee donker geklede mannen die bij de schietpartij betrokken zouden zijn. Buurtbewoners zijn erg geschrokken. „In dit deel van de Reeshof gebeurt nooit iets.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg