Volledig scherm
PREMIUM
De Muzenconcerten (hier de editie van 2018) waren een schot in de roos voor het bruisender maken van het Reeshofpark. © Beeld Werkt

Belle Perez en co zorgen voor reuring in het Reeshofpark

TILBURG - Tussen Heyhoef en Dongezone ligt 22 hectare Reeshofpark. Een kruisbeeld geeft bezoekers mee: 'Geef om een ander'. Samen sporten of zingen bijvoorbeeld.

Volledig scherm
parkleven © bd

Zangeres Farah Lintelo heeft er zin in. ,,Heel tof om daar te staan. Het wordt superleuk.” ‘Daar' is in dit geval het podium van de Muzenconcerten in het Reeshofpark. Een thuiswedstrijd voor de 15-jarige zangeres uit de Reeshof. De reeks van vier concerten begint op dinsdag 23 juli, Farah staat 6 augustus in het voorprogramma van de Nederlandstalige coverband 'Van Eigen Bodem'.

 1. Tientallen kinderen betrokken bij busongeluk, buurtbewoner Chris vangt ze op
  Update & VIDEO

  Tientallen kinderen betrokken bij busongeluk, buurtbewo­ner Chris vangt ze op

  Op de A58 bij Oirschot is vanmiddag rond 16.45 uur een ongeval gebeurd met een bus met daarin 54 kinderen tussen de 6 en 12 jaar en hun vijftien begeleiders. Bij het ongeluk waren ook vier personenauto’s betrokken. De inzittende van één van de vier zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. De kinderen en hun begeleiders zijn opgehaald en opgevangen bij een in de buurt wonende man in zijn boerderij. Inmiddels zijn ze weer onderweg naar huis.
 2. Muziekpodium Paradox af en toe ook een Stand-up Comedy Café

  Muziekpodi­um Paradox af en toe ook een Stand-up Comedy Café

  TILBURG - Paradox heeft een goede naam als muziekpodium, stand-up comedian Raymon Hofkens wil de zaal nu ook gaan gebruiken als podium voor comedyshows. ,,Paradox is een intieme zaal, publiek kun je bijna aanraken, ook mensen achter in de zaal.” Hij vergelijkt de sfeer bij Paradox met die van comedycafé Toomler in Amsterdam. Vorig jaar organiseerde hij bij Paradox al een besloten comedy-avond in opdracht van een studentenvereniging

In samenwerking met indebuurt Tilburg