Volledig scherm
Groenvrijwilligers aan het werk; uiterst rechts Johan Dunnewijk, voorzitter en daarnaast Noud Derks, penningmeester. © Spoorpark Tilburg

Bestuur Spoorpark zoekt groenvrijwilligers voor de zomer

TILBURG - Het bestuur van het Spoorpark is dringend op zoek naar vrijwilligers die helpen bij het onderhoud van de groenvoorzieningen om het park mooi en verzorgd te laten blijven.  

Het gaat hierbij om alle voorkomende werkzaamheden als onkruid wieden, schoffelen, harken en dergelijke. Vrijwilligers kunnen voor een periode tot half augustus het aantal te werken uren en dagen of dagdelen zelf bepalen.  ,,Ook na half augustus blijft de behoefte veel hulp, maar voorlopig zijn wij blij met iedereen die ons de zomer wil doorhelpen", laat het bestuur weten.

Sinds kort is Theo Horsten werkzaam in het Spoorpark als groenbeheerder/conciërge. Hij behaalde zijn diploma voor de MBO groenopleiding. Horsten heeft ervaring in de bloementeelt en bloemsierkunst en heeft een eigen volkstuin. Hij heeft de coördinatie van de groenvrijwilligers als taak. Voor vragen, verdere informatie en aanmelden zijn de vrijwilligerscoördinatoren te bereiken via vrijwilligers@spoorparktilburg.nl.

  1. Teller klachten Decibel outdoor loopt op: 74 mensen klagen over geluidsoverlast
    video

    Teller klachten Decibel outdoor loopt op: 74 mensen klagen over geluids­over­last

    HILVARENBEEK - Buiten kwam de regen met bakken uit de lucht vallen, maar op Twitter regende het ook dit weekeinde: klachten. Voor de tweede dag ervoeren mensen zaterdag overlast van Decibel outdoor, een driedaags hardcorefestival, dat plaatsvindt op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Volgens een woordvoerster van de gemeente staat de teller na twee dagen op 74 officiële klachten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg