Volledig scherm
PREMIUM
Berkel EnschotBosschewegAd en Mieke Mutsaers Heilig Huisje © Beeld Werkt

Binnenkijken bij... Ad en Mieke Mutsaers: 'We woonden lang in De Druiventros, deden nooit boodschappen'

BERKEL-ENSCHOT - Het leven van Ad (71) en Mieke (69) Mutsaers uit Berkel-Enschot stond altijd in het teken van hotel De Druiventros. Nu genieten ze van een rustiger bestaan op een steenworp afstand.

,,We hebben dertig jaar boven de zaak gewoond, maar nu zitten we hier alweer achttien jaar." Als Ad Mutsaers het over 'de zaak' heeft, bedoelt hij hotel/restaurant/partycentrum De Druiventros, dat vorig jaar dankzij de RTL-serie Herrie in de Druiventros landelijke bekendheid kreeg. De familie is ook eigenaar van Postelse Hoeve. ,,We doen nu alleen nog wat schrijfwerk", zegt Ad. ,,Maar toch blijft het trekken, we zijn er nog vaak genoeg."

  1. Discutabele therapie helpt Willeke (33) uit haar rolstoel, al kostte het heel veel kracht en geld
    PREMIUM
    Nakaarten

    Discutabe­le therapie helpt Willeke (33) uit haar rolstoel, al kostte het heel veel kracht en geld

    TILBURG - ,,Je kunt misschien nog beter leukemie hebben‘’, verzucht Willeke Kafoe. Haar stamcelbehandeling tegen de slopende ziekte MS was een dure en zware weg. Maar de 33-jarige Tilburgse loopt weer en speelt volop met haar vierjarige dochtertje Indy. Het ‘wonder’ van de therapie in Moskou, die ze kon betalen dankzij de hulp van heel veel Tilburgers. En één in het bijzonder.

In samenwerking met indebuurt Tilburg