Wethouder Lambert van den Bosch stampt in 2010 de aarde aan in het gat rond het fladderiepje voor Moergestel. Zijn collega Joost Wagenmakers assisteert, terwijl Loek Hilgers (met hoed) en mensen van het Oisterwijkse Biodiversiteitsteam toekijken.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Lambert van den Bosch stampt in 2010 de aarde aan in het gat rond het fladderiepje voor Moergestel. Zijn collega Joost Wagenmakers assisteert, terwijl Loek Hilgers (met hoed) en mensen van het Oisterwijkse Biodiversiteitsteam toekijken. © Joris Buijs / PVE

Bord van Moergestelse iep in de Reusel gegooid en op drift geraakt: ex-wethouder ziet de lol ervan in

MOERGESTEL - Het jaar is 2010 als wethouder Lambert van den Bosch zijn laarzen aantrekt om in Moergestel de grond rondom een fladderiepje aan te gaan stampen. Er zal ook een bord onthuld worden met daarop de naam van de wethouder van dienst. Eeuwige roem verzekerd, zogezegd.

,,Nou kreeg ik toch een telefoontje van de gemeente", vertelt Van den Bosch met groot genoegen. ,,Ze hadden mijn bordje in de Achterste Stroom aangetroffen. Het was helemaal meegedreven.”

  1. Tilburg akelig leeg in coronatijd

    Tilburg akelig leeg in coronatijd

    TILBURG -Het contrast met de buitenwereld kan haast niet groter zijn dan bij de AH op het Korvelplein. Niet dat het er per se drukker is dan op een andere zaterdag- of zondagmiddag, maar in het tamelijk tamme landschap van het straatleven, doet het gekrioel van boodschappenwagentjes ineens aan als een overvolle winkelstraat in, pakweg, Tokio. Dit wordt mede veroorzaakt door de nieuwe maatregelen. Wat tot voor kort zowel in- als uitgang mocht zijn, is nu opgesplitst: ingang aan de zijkant, uitgang aan de voorkant.

In samenwerking met indebuurt Tilburg