Volledig scherm
PREMIUM
Op de achterzijde van het shirt van Willem II staat de naam Brussels Airport. Op de voorkant staat het logo van het Tilburgse bedrijf Destil. © Toin Damen

Brussels Airport probeert via Tilburg voet aan de grond te krijgen in Brabant

TILBURG - De naam Brussels Airport op het shirt van Willem II. En Brussels Airport als naamgever van een podium op Festival Mundial. Het Belgisch vliegveld - ook bekend als Zaventem - ziet Tilburg als toegangspoort voor de Nederlandse reizigersmarkt.

,,Tilburg ligt in het midden van de Nederlandse markt voor Brussels Airport", aldus Nathalie Pieraard van Brussels Airport. Noord-Brabant is met Zuid-Limburg en Zeeland de belangrijkste markt voor reizigers naar Brussel. Noord-Brabant is van de drie provincies de grootste herkomstmarkt. Afgelopen jaar vlogen 600.000 Nederlandse reizigers van en naar Brussels Airport. We willen deze aantallen de komende jaren nog verder laten stijgen."

  1. Bewoners Perosiflat staan middernacht opnieuw voor falende elektrische deur: 'WonenBreburg laat ons in de steek'
    Video

    Bewoners Perosiflat staan midder­nacht opnieuw voor falende elektri­sche deur: 'WonenBre­burg laat ons in de steek'

    TILBURG - ,,Dit is schandalig, ik voel me in de steek gelaten door de verhuurder." Dagelijks staan de bewoners van de Perosiflat aan de Perosistraat in Tilburg buiten hun deur, die vaak niet opengaat met hun elektrische sleutel. Saddik Ourahou (30) stond zaterdagnacht om 00.30 uur wéér een half uur voor een dichte deur van de Perosiflat in Tilburg. De elektrische sloten doen het al een half jaar niet goed, maar WonenBreburg lijkt de bewoners niet snel te helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg