Volledig scherm
stockbd politie © Eldridge Pentury

Buurman achtervolgt daders na inbraakpoging in Berkel-Enschot

BERKEL-ENSCHOT - Drie inbrekers probeerden vrijdag in te breken in een woning aan de Vivaldilaan in Berkel-Enschot. Een buurman merkte de inbrekers op, zag ze in een auto springen en reed meteen achter de verdachten aan.

De buurman merkte rond 17.30 uur dat er ingebroken werd bij zijn buren. Toen de drie mannen via de tuin de woning verlieten en in een auto stapte, waarschuwde hij zijn buren en sprong zelf in de auto om de inbrekers te volgen. De daders reden met hun auto tegen de auto van de alerte buurman aan en wisten uiteindelijk op de A58 te ontkomen aan de man.

Even later kreeg de politie een melding binnen dat er drie personen op de Dr. Hub van Doorneweg renden. Een aantal agenten kwam ter plaatse en trof de auto van de inbrekers aan op de Blaakweg in Tilburg. De auto is in beslag genomen voor verder onderzoek, de daders zijn nog voortvluchtig.

  1. Holland Dance Festival nu ook thuis in Tilburg
    VIDEO

    Holland Dance Festival nu ook thuis in Tilburg

    TILBURG - Het Holland Dance Festival slaat zijn vleugels uit naar Tilburg. Het prestigieuze, tweejaarlijks dansfestival dat thuis is in Den Haag haalt begin 2020 twee internationale gezelschappen naar Tilburg. Zo komt Aterballetto uit Italie naar de stad. Bovendien is ‘Mire’ te zien, een voorstelling met dans en spiegels van de Zwitserse choreografe Jasmine Morand. Artistiek directeur Samuel Wuersten werkt samen met Theaters Tilburg.

In samenwerking met indebuurt Tilburg