Michel Vekemans (links), uitbater van Ibiza Tilburg, opende gisteren pas weer zijn zaak. ,,Eerder was het niet rendabel.” Hier brengt hij ‘kuchschermen’ op zijn terras aan.
Volledig scherm
Michel Vekemans (links), uitbater van Ibiza Tilburg, opende gisteren pas weer zijn zaak. ,,Eerder was het niet rendabel.” Hier brengt hij ‘kuchschermen’ op zijn terras aan. © Jan van Eijndhoven

Corona-broekriem Tilburgse horeca ietsje losser: 'Dansen, maar dan aan tafel'

Do 2 juli: De corona-broekriem van de Tilburgse horeca mag sinds iets losser. Binnen geldt geen limiet van dertig mensen meer, zolang er anderhalve meter afstand is. De terrastafels mogen dichter opeen als je ‘kuchschermen’ hebt. Nieuwe regels, nieuwe kansen?

  1. Einde aan langslepende kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro
    PREMIUM

    Einde aan langslepen­de kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro

    LOON OP ZAND - Het slepende dossier rond het faillissement van Stichting Multifunctionele Centra, de voormalige exploitant van De Werft en De Wetering, is eindelijk tot een eind gekomen. De curator had eerder een claim van 1,7 miljoen euro bij de gemeente Loon op Zand ingediend. Die kwam er niet. Er is een schikking getroffen van 273.000 euro. Daarmee kunnen alle schuldeisers die al jaren op hun geld wachten worden betaald.

In samenwerking met indebuurt Tilburg