Van links naar rechts: Wim Ogink (Stichting TTM), Olaf Jungerius (Villa Pardoes) en Henk van Doremalen (Tilburg Ten Miles) ondertekenen het convenant.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Wim Ogink (Stichting TTM), Olaf Jungerius (Villa Pardoes) en Henk van Doremalen (Tilburg Ten Miles) ondertekenen het convenant. © Tilburg Ten Miles

CZ Tilburg Ten Miles strikt nieuw goed doel voor komende twee edities

TILBURG - Villa Pardoes is de komende twee edities van CZ Tilburg Ten Miles als goed doel aan het sportevenement gekoppeld.

Olaf Jungerius, Villa Pardoes, legt uit: ,,Villa Pardoes heeft zijn naam verbonden aan het nieuwe onderdeel De Villa Pardoes Kids Run", een afstand van 750 meter. ,,Maar Villa Pardoes wil ook deelnemers en bedrijven van alle andere afstanden aansporen zich in te zetten voor gezinnen, die zelf dagelijks een eigen uitdaging hebben door een ernstig ziek kind in hun midden. Deelnemers kunnen hun eigen achterban via een speciale actiepagina oproepen de deelname aan de CZ Tilburg Ten Miles te steunen en te doneren aan Villa Pardoes", laat Jungerius weten.

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan in Kaatsheuvel. De volgende editie van Ten Miles vindt plaats op 5 en 6 september. De inschrijving voor het sportevenement gaat op donderdag 12 maart van start.

In samenwerking met indebuurt Tilburg