Coronamaatregelen maken vindingrijk. Als eigenaars/exploitanten van De Druiventros bedachten Rob en Janny Zoontjens-Mutsaers (de laatste hier links op de foto) een 'Druif-In': stamppotjes afhalen met de auto. Het echtpaar baat ook De Postelse Hoeve uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Coronamaatregelen maken vindingrijk. Als eigenaars/exploitanten van De Druiventros bedachten Rob en Janny Zoontjens-Mutsaers (de laatste hier links op de foto) een 'Druif-In': stamppotjes afhalen met de auto. Het echtpaar baat ook De Postelse Hoeve uit. © Jan van Eijndhoven

De Postelse Hoeve vol met studenten? De buurt schrikt

VIDEOTILBURG - Is het binnenkort voorbij met de rust op het groene plein rond de Hasseltse kapel? De buurtbewoners vrezen het. Ze hebben grote zorgen over het plan waarin De Postelse Hoeve verandert in een wooncomplex voor 85 buitenlandse studenten.

  1. Een contactverbod en toch nog seks: ‘Ik trap niet meer in deze vrouw’
    PREMIUM

    Een contactver­bod en toch nog seks: ‘Ik trap niet meer in deze vrouw’

    TILBURG - Ze kunnen niet met en eigenlijk ook niet zonder elkaar leven. Want ook al heeft de ex-vriendin met succes een contactverbod afgedwongen voor de 43-jarige C.D., ze belt hem zelf op. ,,Ik heb haar verhuisd, ik heb daar geschilderd, ik heb daar drie dagen in huis gezeten", zegt de verdachte tegen de politierechter. En dat was allemaal nadat D. al vast had gezeten voor het bedreigen van zijn ex. ,,Zij stalkt mij ook.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg