EEN OPDRACHT Udenhout - 23-02-2022 - Pix4Profs / Johan Wouters - Carnavalskrant De Keutel in Udenhout bestaat 50 jaar. Carnavalsarchivaris Ton van de Wiel met de vijftigste jaargang in zijn handen met op tafel een flink aantal eerdere jaargangen.
Volledig scherm
PREMIUM
EEN OPDRACHT Udenhout - 23-02-2022 - Pix4Profs / Johan Wouters - Carnavalskrant De Keutel in Udenhout bestaat 50 jaar. Carnavalsarchivaris Ton van de Wiel met de vijftigste jaargang in zijn handen met op tafel een flink aantal eerdere jaargangen. © Pix4Profs / Johan Wouters

De vijftigste Keutel is dunner, maar carnavalskrant heeft wel gouden confetti

CarnavalUDENHOUT - Stichting Karnaval Udenhout trok in 2021 De Keutel in. Geen carnaval, dan ook geen carnavalskrant. Dit jaar ligt het lijfblad van D’n Haozenpot bij elk huis in het dorp op de deurmat. Het is de vijftigste editie, met pagina’s met gouden confetti.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  13

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.