Guus Meeuwis
Volledig scherm
Guus Meeuwis © ANP Kippa

Dit is de nieuwe droomvilla van Guus Meeuwis

updateGuus Meeuwis heeft een riant landhuis aan de Bredaseweg in Tilburg gekocht. Voor het optrekje zou de zanger ruim 1 miljoen euro hebben neergeteld. Het gaat om een vrijstaande villa van circa 260 vierkante meter op een perceel van ruim 5.000 vierkante meter. Dat meldt Quote.

De woning wordt omringd door veel groen en ligt volgens de verkoopbrochure in een bosrijke omgeving.  ,,De rijke historie van het pand wordt direct zichtbaar bij het passeren van de entreepoort", schrijft de makelaar.  ,,De nagenoeg centrale ligging op het perceel biedt de woning ruimte, vrijheid en de benodigde privacy die je bij een dergelijk charmant en karakteristiek pand mag verwachten."

De vraagprijs van het pand bedroeg een kleine 1,3 miljoen euro. Het interieur van de woning is wel enigszins gedateerd, zo is te zien de verkoopbrochure. Of de gescheiden Guus er alleen gaat wonen of met zijn nieuwe vriendin, sterrensyliste Manon Meijers, is onduidelijk. Meijers heeft zelf een appartement in Amsterdam. 

  1. Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normaliseren’
    PREMIUM

    Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normalise­ren’

    TILBURG - Vanuit zijn slaapkamer, geveld door corona, zag de voorzitter van de medische staf van het ETZ noodgedwongen hoe snel de wereld veranderde. Inmiddels is Edo Arnoldus terug aan het werk. Tijd om wat zaken op een rijtje te zetten. ,,We zitten nog middenin de coronacrisis. Toch dringt zich nu al de vraag op wanneer we de zorg weer wat kunnen gaan normaliseren.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg